Cheese Tomato Tarts

16:34


Studies have already started and it means that most of us are now living in hurry. I decided to share a quick and easy recipe of tomato tartes with cheese. They are so delicious and quite healthy.
What is more, you can eat them as a snack, as these tarts are quite small. So if you are in rush, you can quickly have a bite. Click "More" to see the full recipe!

Учеба уже началась и, это значит, что большинство людей снова живут в спешке. Я решила поделиться с вами быстрым и легким рецептом таких небольших слоек с помидорами и сыром. Они вкусные и достаточно полезные!
Более того, вы можете ими быстро перекусить, так как они достаточно маленькие. И если вы куда-то опаздываете или у вас просто не хватает времени полноценно поесть, вы можете перекусить ими.
Кликайте "Читать дальше", что бы увидеть весь рецепт:)




Ingredients:

-puff pastry
-1-2 tomatoes
-spring onion
-dill
-cheese
-spices

1. You can make your own dough or buy it at a store.
2. Grate a bowl of cheese.
3. Cut onion and dill in small pieces.
4. Cut out dough on circles.
5. Cut tomatoes in slices.
6. Time for layering! So put products on the dough circles in this manner: onion, dill, cheese, spices, tomato. You can also sprinkle a bit of condiments on tomatoes.
7. Wrap the edges over the tomato slices. If tomatoes are too big as mine and you can't cover them with dough, you can do as I did: wrap it over cheese, and then put tomatoes over it.
8. Put in the oven(250°C) for 10-20 minutes.

That's it. If you want you can also put some greens over the tarts as a decoration:)

Don't forget to write your opinion down below in the comment box and subscribe on my blog:)




Ингредиенты:

-слоеное тесто
-1-2 помидоры
-зеленый лук
-укроп
-сыр
-специи

1. Можете приготовить сами тесто или же купить уже готовое.
2. Натрите мисочку сыра.
3. Нарежьте мелко лук и укроп.
4. Тонко нарежьте помидоры.
5. Вырежьте кружочки из теста.
6. На тесто выложите продукты в таком порядке: лук, укроп, сыр, немного специй, помидоры. По желанию, можете немного добавить еще специй на помидоры.
7. Согните немного края вокруг помидоров. Если же у вас помидоры слишком большие, как у меня, то оберните тесто вокруг сыра, а поверх положите помидоры.
8. Запекайте в духовке(250°C) на протяжении 10-20 минут.

Вот и все! По желанию ,вы можете положить сверху еще немного зелени.

Не забудьте оставить свои комментарии внизу и подписаться на мой блог:)






Если вам понравилось, подписывайтесь на мой блог:)
If you like it, subscribe to my blog:)
love, Katherina
xo

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Popular Posts

Subscribe